Kopáncsolunk

Elindult szociális szövetkezetünk az útján. Megszületett az arculatunk néhány eleme is már, és még továbbiak kelnek életre. A logónkat például ez a szorgos kis madár, a fakopáncs ihlette. Nem csak azért mert szép, hanem mert fáradhatatlanul dolgozik.

ezermester_logo_vintage_latvany copy

Logónk fára nyomtatva

Ahogy a mi tagjaink is. A különbség az, hogy mi nem csak fával dolgozunk, hanem sok más anyag megtalálható kézműves műhelyünkben. Szívesen készítünk tárgyakat textilből, lopótökből, horgolunk, varrunk… A műhelyünk mellet különféle szolgáltatásokkal is segítjük Páriban és a környező településeken élőket. Ezeket egy másik írásunkban be is mutatjuk, úgyhogy érdemes minket olvasni!

A weboldalunkat, a webáruházunkat és az arculati elemeinket Benke Éva REDBEEdesign készítette. A kézműves boltunk még ugyan nem üzemel, de tavasszal már oda is várjuk a vásárlókat. Azokat, akik szeretik a kézzel készült tárgyakat, szeretik az egyedi darabokat az otthonukba és szeretik ezeket a tárgyakat az esetleges kis hibáikkal együtt is. Mert egy kézműves tárgy szépségét éppen az adja, hogy érzem, látom, hogy ezt emberi kéz készítette, nem egy kínai gyár futószalagjáról gördült le.

ezer_logo_falapon2

Biléta a boltban

 A kézműves műhely, a szolgáltatások mellett nagy büszkeségünk az akvapónia. Rengeteg kép készült az építéséről, a munkálatokról, úgyhogy ez szintén megérdemel egy külön bemutatót itt a Pári Ezermester Szociális Szövetkezet weboldalán.

2 Responses

 1. Pelczné Csilla

  Ezermester szövetkezet !!!
  Tetszett a név is , most a logó is , a “képi megjelenésetek” és a munkáitok is… Csak gratulálni tudok a “megálmodójának”. Kívánom legyetek továbbra is ilyen kreatívak : Magatok , és a MÁSOK örömére…
  Sok sikert és profitot kívánok !!!
  CSAK ÍGY TOVÁBB !!!

 2. EzerMesterem

  Kedves Csilla!
  Köszönjük a biztató szavakat és a jókívánságokat! Úgy legyen! 🙂

Leave a Reply