Egyedi fadobozkák egy könyvelő irodába

posted in: Dekoráció, Otthon | 0

Igen, jól olvasta… merthogy ilyen egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. Kívánhat színt, méretet is. Mi az, ami a legjobban passzol az adott helységbe? Egy könyvelő iroda kérése például az volt, hogy a már meglévő arculat színeihez passzoló, asztalra helyezhető dobozokat, tárolókat készítsünk neki. Ezekben a dobozokban tartják a tollakat, lyukasztó, fűző eszközeiket. A hosszúkás dobozokban az irodai virágokat.

Szürke fadobozka

Szeretjük az ilyen egyedi kívánságokat. Ilyenkor mindig felmérjük az igényeket, átbeszéljük a lehetőségeket, és nem mi döntünk. Szeretjük, ha a megrendelőnk dönti el mit is akar, de javasolunk, elmondjuk persze a lehetőségeket.

otthoni iroda1

otthoni iroda

Ha kiválasztja a megfelelő tároló dobozkát, akkor színt is választhat hozzá. Olyanra festjük le, ami az adott irodába a legmegfelelőbb. Ilyenkor persze színmintát is kérünk, ami megkönnyíti a mi munkánkat. Gondoljon csak bele! Mennyi árnyalata létezik mondjuk a zöldnek? …

Legyen szó olyan irodáról amit az otthonunkba alakítottunk ki és mi egyedül dolgozunk itt, vagy olyanról, ahol többen is dolgoznak, mi segítünk a tárolási megoldásokban.

Tárolási megoldásainkat ITT találja!

Leave a Reply